Brillen

Meer dan alleen een gewone bril

Beeldschermbrillen

Een beeldschermbril of computerbril helpt u om scherp en ontspannen te zien terwijl u achter uw computer zit te werken. Zeker wanneer u dagelijks meerdere uren aan uw computer werkt, adviseren wij u een aparte beeldschermbril. Alle afstanden op uw bureau, monitor, toetsenbord en leesteksten zijn hiermee optimaal gecorrigeerd. Wij hebben doorlopend interessante acties met beeldschermbrillen.

Leesbrillen

Gedurende uw leeftijd neemt het accommodatievermogen (scherpstellen van dichtbij) van u ogen langzaam af. Dit heeft te maken met het stugger worden van de ooglens en dit wordt juist gecorrigeerd met een leesbril of wel computerbril. Gemiddeld zal de behoefte aan een leesbril zich voordoen in de leeftijd tussen de 40 en 45 jaar.

Kinderbrillen

Een ruime sortering kinderbrillen die stoer, modieus, flitsend maar vooral sterk zijn! Onze brillen zijn altijd inclusief kunststof basisglazen. Eventuele veredelingen zijn enkel tegen meerprijs. Kom voor een gedegen advies gerust eens kijken in onze winkel. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met ons.