Lenzen

Even niets aan je hoofd

Beter zien met contactlenzen

Als ervaren specialist weten wij precies wat de beste contactlenzen zijn en welk type het best bij u past. Bovendien nemen wij de tijd om onze klanten gedegen te adviseren voordat ze naar huis gaan met nieuwe contactlenzen.

Zorgvergoedingen

Heeft u dit jaar nog recht op een bril- of lenzenvergoeding?

Veel mensen willen best contactlenzen dragen, maar door gebrek aan kennis is de drempel nog te hoog. Met ons deskundig advies kunnen wij deze drempel verlagen.

En kies jij voor maandlenzen?

Veel lensdragers dragen zachte maandlenzen. Onze range maandlenzen is in 3 categorieën in te delen: Standaard (goed), comfort (beter) en premium (best), variërend in draagcomfort, bevochtiging van materiaal en zuurstofdoorlaatbaarheid. Lenzen zijn er voor iedereen enkelvoudig, multifocaal en torisch. En ze zijn er al vanaf € 99,00 per half jaar oftewel € 16,50 per maand en natuurlijk altijd inclusief controles, nazorg en de vloeistof die nodig is.

Vrijblijvend proberen

dat is onze service

Natuurlijk kunt u de lenzen ook nog vrijblijvend proberen; zo komt u vanzelf tot de ontdekking dat het heel prettig en comfortabel is om contactlenzen te dragen. Vanzelfsprekend meten wij ook multifocale contactlenzen aan, zodat u vrij zicht heeft voor veraf en dichtbij.

De modernste soorten contactlenzen

We werken met de modernste lenzenmaterialen zoals biofinitylenzen van Coopervision en Premio van NKL. Als contactlensspecialist zijn wij vanzelfsprekend lid van de Nederlandse Vereniging ANVC. Uiteraard is hygiëne erg belangrijk voor lenzen maar zeker ook voor uw ogen! Op deze pagina leest u meer informatie over de hygiëne van contactlenzen.

Wij zijn aangesloten bij het ANVC

Wanneer u kiest of gaat kiezen voor het dragen van contactlenzen is de keuze van de contactlensspecialist voor de aanmeting erg belangrijk. Wanneer u kiest voor een ANVC-contactlensspecialist weet u in ieder geval zeker dat deze zijn diploma’s gehaald heeft. De ANVC-contactlensspecialist zal de door de ANVC gestelde kwaliteitsnormen nastreven en u op de juiste manier voorlichten en de voor uw situatie beste contactlenzen voorschrijven.