Brillenglazen

Voor het beste zicht

Brillenglazen van het topmerk Zeiss

Vormt het montuur de basis voor comfort en stijl,
de brillenglazen zijn natuurlijk het belangrijkst om goed te kunnen zien. Wij adviseren brillenglazen van Zeiss. Voordat wij samen met u een keuze maken, analyseren wij eerst uitgebreid uw ogen, daarna bespreken we samen welk type glas het beste bij u past.

Haarscherp zien draagt bij aan een comfortabel gevoel. Het is daarom belangrijk dat u een brillenglas kiest dat bij u past. Een criterium om op te letten is wat u overdag doet. Bent u aan het werk, rijdt u regelmatig auto of leest u vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op uw ogen afgestemd worden. Als u een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Hierin zijn diverse gebieden geslepen die in elkaar overlopen en waarmee u veraf en dichtbij goed kunt zien.

Ook speciaal voor op uw werk zijn er brillenglazen verkrijgbaar. Met uw multifocale bril kunt u het beeldscherm van uw computer niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver van u vandaan. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Ook ontspiegeling draagt bij aan het kijk- en draagcomfort van uw bril. Hierdoor worden reflecties tot een minimum beperkt. De brillenglazen blijven transparant en helder en bieden beter contrast.

Wij nemen alleen genoegen met maatwerk

De meeste mensen wennen heel snel aan nieuwe glazen, terwijl anderen er een langere tijd voor nodig hebben. Dit is een normaal verschijnsel omdat onze hersenen moeten wennen aan de ‘nieuwe’ beelden die worden doorgegeven door onze ogen. Onze glasleverancier is Zeiss. Het aanmeten van de brillenglazen in uw montuur gebeurt zo nauwkeurig mogelijk en gaat volgens de modernste methode met behulp van i-Terminal 2.